3. Tjedan istarskih knjižnica – predstavljanje nove knjige Marilene Dužman i akcija “Članarina na po”

Društvo bibliotekara Istre pokrenulo je u 2019. godini projekt pod nazivom Tjedan istarskih knjižnica (TIK) koji ima cilj promovirati i povezati knjižnice na području Istarske županije kroz aktivnosti objedinjene odabranom središnjom temom.

Treći Tjedan istarskih knjižnica održat će se od 20. do 24. rujna 2021. godine, a ovogodišnja tema pod nazivom „Zavičaj ni(je) zaborav“ posvećena je promociji zavičajnih tema, autora i baštine.

Gradska knjižnica Poreč se s radošću priključuje obilježavanju ovogodišnjeg 3. TIK-a. U četvrtak 23. rujna 2021. godine u 19 sati upriličit će se predstavljanje knjige Haker, istarske autorice ljubavnih romana Marilene Dužman.

Gdje mi je psihijatrica?, Opsidijan, Razgovori s ginekologom, Mrtav, a gladan, Slobodan pad i Skriveno srce zabavna su i opuštajuća štiva koje ova Ližnjanka izdala u manje od dvije godine. Skriveno srce, prvi je od planirana četiri romana u serijalu o obitelji Marwood iz Texasa. Haker je najnoviji, netom objavljen, sedmi Marilenin roman. Marilena u svoje romane uspješno ukomponira ljubav, poslovne neuspjehe, prevare, blagu dozu erotike, humor i razne životne neprilike.

Uz pridržavanje epidemioloških mjera i prethodnu najavu na broj telefona 052434196 ili na e-mail gradska@knjiznicaporec.hr, uživat ćete u druženju s autoricom koje će rado odgovarati na pitanja posjetitelja. Predstavljanje knjige moderirat će Sonja Brhanić.

U okviru obilježavanja 3. TIK-a, u razdoblju od 20. do 24. rujna 2021. godine, pridružujemo se akciji „Članarina na po“. Akcija se odnosi na sve one koji se žele učlaniti u knjižnicu kao redovni godišnji članovi te na one koji žele obnoviti svoje redovno godišnje članstvo u knjižnici u pola cijene! Ova promotivna aktivnost ne uključuje obnovu/upis onih korisnika koji pri upisu već ostvaruju popust na godišnju članarinu.

Posjetite nas u 3. TIK-u!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content