Besplatno godišnje članstvo za prvaše

Dragi prvaši, mali i veliki!

Započinje vaša nova učenička avantura. Veselimo se zajedno s vama ovom velikom koraku u vašim životima te tom prigodom Gradska knjižnica Poreč učenicima 1. razreda porečkih osnovnih i srednjih škola te svim prvašima koji imaju prebivalište na području Poreštine, daruje besplatno godišnje članstvo!

Pravo na besplatno članstvo možete ostvariti od 6. do 30. rujna 2021. godine u Gradskoj knjižnici Poreč.

Posjetite nas u matičnom odjelu (Trg Marafor 3) od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati i subotom od 9 do 13 sati te u odjelu za djecu i mlade (Trg Marafor 4)  ponedjeljkom i petkom od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati.

Učenici, koji se prvi put upisuju u knjižnicu, trebaju osim osobnog dokumenta predati ispunjenu i od strane roditelja/staratelja potpisanu pristupnicu za upis koja se nalazi u privitku ove obavijesti.

S radošću vas očekujemo!

PRISTUPNICA ZA UPIS – do 18. g. – PDF

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content