Kreće BOOKtiga – poziv volonterima

Dragi naši ljubitelji knjiga i čitanja,

sukladno svim preporukama i epidemiološkim mjerama, krećemo s našom BOOKtigom, dragim nam festivalom pročitanih knjiga koji već četrnaestu godinu, zajedno s vama, kreiramo, obogaćujemo i njegujemo. Za vas smo pripremili bogat program koji će se odvijati u paviljonu u parku Matije Gupca, a spreman je i fond knjiga za BOOKtižin, sajam pročitanih knjiga, koji svake godine okuplja veliki broj namjernih i nenamjernih prolaznika.

I ove godine bit će dragocjena pomoć svakog volontera! Stoga vas pozivamo da nam se priključite te svojim doprinosom pripomognete da ovogodišnji festival, i u ovim neizvjesnim vremenima, bude organiziran na najbolji mogući način.
BOOKtiga se održava od srijede 8. rujna do subote 11. rujna. Pomoć nam možete pružiti prodajom knjiga na sajmu, od 9.30 do 19.30 sati – onoliko vremena koliko želite i možete. Svoje volonterske sate možete rasporediti ili u jutarnjem ili u popodnevnom terminu. Prijaviti se možete na broj telefona 434-196.

Uvrstimo još jedan festival čitanja, stvaranja i druženja u svoj raspored i veselimo se zajedno još jednoj vašoj i našoj BOOKtigi.

Vaša
Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content