“Petkom u pet” – radionica za djecu “Ja sam mali poduzetnik”

Frizeri, liječnici, slastičari, slikari, krojači, vinari, mesari, dirigenti, zidari, cvjećari, piloti, programeri, svi su oni išli u školu i učili kako bi jednog dana kad odrastu mogli raditi i baviti se nekim poslom i tako zarađivati. Svi su oni poduzetnici, jer pružaju svoje proizvode ili usluge.

A ti? Znaš li kako učiniti svoje prve poduzetničke korake? Sada imaš priliku naučiti! Naime, naš je grad, već treću godinu zaredom, u znaku poduzetništva. I ove godine Grad Poreč-Parenzo organizira manifestaciju Mjesec poduzetništva s ciljem promicanja te važne gospodarske aktivnosti. Stoga, Gradska knjižnica Poreč poziva djecu predškolskog i školskog uzrasta da nam se pridruže na radionici „Ja sam mali poduzetnik“ iz ciklusa „Petkom u pet“ koja će se održati 8. listopada 2021. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade. Zajedno ćemo naučiti kako pametno uložiti svoje vrijeme i trud i postati mali poduzetnik.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak na radionicu potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content