Predstavljanje XXV.PoZiCe

Gradska knjižnica Poreč će u srijedu, 27. listopada 2021. godine predstaviti XXV. PoZiCu, zbirku literarnih i likovnih radova učenika prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice.
Zbirka je nastala kao odabir najboljih literarnih i likovnih radova učenika u protekloj školskoj godini u školama Poreča, Zaboka i Crikvenice, a već više od dva desetljeća ona je simbol prijateljstva tih triju gradova te jedinstveni primjer dobre suradnje koja otvara nove svjetonazore mladim literatima i autorima likovnih radova.

Naš program obogatit će pohvaljeni učenici na natječaju „Nagrada Laurus nobilis“ čiji su radovi, uz one nagrađene Naje Jugovac, Carla Ghersinicha, Roberte Radman i Ilari Stojnić, uvršteni u zbirku, a to su: Lucija Geržinić, Zoe Pašagić, Neva Blažević, Benedetta Terzić, Giordano Simpsich, Gaia Modrić, Antonio Jukić, Emma Berta Bočkor i Paola Paljić.

Nakladnici ovogodišnje zbirke su Grad Poreč-Parenzo i Gradska knjižnica Poreč.

Zbog epidemioloških mjera, predstavljanje će se održati u ograničenom broju posjetitelja.

Školama koje su sudjelovale u natječaju Laurus nobilis još jednom zahvaljujemo, a primjerci knjiga bit će poslani poštanskim putem.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content