Obavijest za korisnike i posjetitelje Gradske knjižnice Poreč

Poštovani korisnici,

s obzirom na nove epidemiološke mjere koje u svim javnim ustanovama stupaju na snagu  od 16. studenoga 2021., Gradska knjižnica Poreč obavještava svoje korisnike koji nemaju pravovaljane potvrde da knjižničnu građu mogu rezervirati putem maila gradska@knjiznicaporec.hr ili telefonskim putem na broj 434-196 te istu mogu preuzeti na ulazu u Knjižnicu. Također, građu za naše članove u Knjižnici mogu posuditi i članovi obitelji koji posjeduju potrebne potvrde.

U nadi da ćemo zajedno pobijediti još jedan izazov koji je pred nama, molimo Vas za razumijevanje i podršku u našim nastojanjima da se prilagodimo vremenu te da i dalje zainteresiranim građanima uspješno osiguramo pristup svim željenim sadržajima.

Srdačno i s poštovanjem,

Vaša Gradska knjižnica Poreč

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content