Adventski kutak za lutak s Lanom Bitenc – “Što nedostaje Djedici Mrazovskom?”

Gradska knjižnica Poreč poziva svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže u ponedjeljak 20. prosinca u 17 sati u adventskom kutku s književnicom Lanom Bitenc.

Sve je spremno za Božić i svi su veseli, svi osim Djeda Mraza. Tužan jer mu nešto nedostaje, ali ni sam ne zna što i nikako se ne može sjetiti što ga to tako strašno muči. Srećom, tu su njegovi prijatelji koji mu uvijek pomažu. Jedan od njih sjetio se prave osobe koja će Djedu vratiti pamćenje- čarobnjaka Artura. No, Artur je već dosta star i više se ne snalazi baš najbolje s čarolijama. No, uz niz smiješnih i veselih situacija, uz glazbu i pomoć djece, naš Djedica ponovo će postati pravi Djed Mraz! Kako? Pridružite nam se i saznajte sudjelovanjem u književnoj poslastici na kazališni način – Što nedostaje Djedici Mrazovskom?

Predstava je namijenjena djeci od 6 do 10 godina, a zbog epidemioloških mjera održat će se u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3).

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content