Nije metloboj, već je kvizoboj!

Sve o Harryju Potteru imate u malom prstu? Imate osjećaj da ste ostali začarani u pričama malih čarobnjaka i da ste, kroz odrastanje brojnih likova u vječnoj borbi dobra i zla, postali dijelom hogwartske priče? Imamo odličan prijedlog za vas!

Gradska knjižnica Poreč organizira „Kvizoboj na Maraforu“, koji će se održati 8. travnja 2022. godine u 17 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 4). Serijal o Harryju Potteru postao je nezaobilazan klasik za ljubitelje čitanja, bez obzira na dob. Stoga vas pozivamo, i male i velike, da se okušate u kvizu okruženi ljudima koji, baš kao i vi, znaju baš sve tajne ovog magičnog svijeta.
Ili misle da znaju?

Dobrodošli su svi, a vjerujemo da će konkurencija biti žestoka! Najbolje očekuju nagrade!

Zainteresirane pozivamo da prije natjecanja pogledaju i našu izložbu „Harry Potter – Izložba raznih izdanja iz cijeloga svijeta” autora Damira Tonkovića, u matičnom odjelu na adresi Trg Marafor 3.

Svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do petka u 12 sati na broj telefona 434-196.
Veselimo se kvizoboju!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content