27. književni susret Badavca: Odsjaj nerazorive pjene

U nedjelju 29. svibnja 2022. godine, s početkom u 17 sati, na izvoru žive vode Badavca kraj Rapavela održat će se 27. KNJIŽEVNI SUSRET BADAVCA pod geslom “Odsjaj nerazorive pjene”.

Ovaj pitoreskni kraj, za koji se vežu mnoge usmene predaje i znamenja, nanovo će, po dvadeset i sedmi put, okupiti pjesnike, prozaiste i sve ljubitelje lijepe riječi.

Književnici sudionici koji će ove godine svoje radove predstaviti su: Vanesa Begić, Mate Ćurić, Nada Galant, Marko Gregur, Stanislav Habjan, Vjekoslava Jurdana, Vlatko Majić, Tomislav Milohanić – Slavić i Antun Milovan.

Druženje će biti obogaćeno nastupom kantautora Branislava Branka Ostojića, učenice Mirjam Trogrlić, ovogodišnje dobitnice porečke Nagrade Laurus nobilis, svirača iz Kumpanije Kosirići Tinjan i literarne skupine OŠ Jože Šurana.

 Pokrovitelji književnog susreta Badavca su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te općine Karojba, Višnjan i Tinjan, organizator je Društvo hrvatskih književnika – Istarski ogranak, a suorganizator Gradska knjižnica Poreč.

Dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content