Predstavljanje knjige „(P)ostati zdrav“ Brune Šimleše

U zdravom duhu zdravo tijelo nova je paradigma zdravog života u kojem naglasak nije samo na onome što jedemo, nego i na onome što jede nas. Nije važno samo što grizemo, već i ono zbog čega se grizemo i što nas grize.

Nakon deset knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, Bruno Šimleša u knjizi „(P)ostati zdrav“ prvi put fokus stavlja na zdravlje. Uvijek dragi porečki gost, pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog, ovu knjigu namijenio je zdravima (kako bi ostali zdravi!), ali i onima koje već muče boljke da shvate kako odnosom prema samome sebi i prema životu mogu poboljšati zdravlje. U njoj preispituje uobičajeni koncept zdravog života i istražuje važnost emocija, misli i odnosa na naše fizičko stanje.

Gradska knjižnica Poreč poziva vas da nam se pridružite 23. svibnja u 19 sati u matičnom odjelu (Trg Marafor 3), kada će Bruno Šimleša predstaviti svoju knjigu i još jednom nas podsjetiti koliko je važno nikada ne zaboraviti da su naše srce i um izvanredna tvornica lijekova!
Ulaz je slobodan!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content