Imate knjige koje biste donirali Knjižnici?

Gradska knjižnica Poreč s osobitim zadovoljstvom najavljuje održavanje petnaeste po redu BOOKtige – međunarodnog festivala pročitanih knjiga, koji će se održati od 8. do 10. rujna 2022. godine u porečkoj starogradskoj jezgri. Kao i svih ovih minulih godina, i ovogodišnje ćemo izdanje Festivala kreirati zajedničkim snagama te još jednom park Matije Gupca učiniti mjestom za sve generacije ljubitelja knjiga i čitanja u ambijentu međusobne komunikacije, književnih druženja, predstavljanja knjiga i kreativnih radionica.

Ovim vas putem s radošću pozivamo da među svojim policama potražite knjige koje možete i želite darovati za prodajni fond Festivala – knjižni sajam BOOKtižin. Dobrodošle su knjige i za djecu i za odrasle, beletristika i stručna literatura, knjige na hrvatskom i na stranim jezicima.
Sredstva prikupljena od ovogodišnje prodaje doniranih knjiga bit će namijenjena za oslikavanje murala na zidu knjižnice koji gleda na park Matije Gupca i time uljepšati vizuru starogradske jezgre.

Svoje knjige možete nam dostaviti u Gradsku knjižnicu Poreč u radno vrijeme matičnog odjela, i to po sljedećem rasporedu:
ponedjeljak i petak: 12-19 sati,
utorak, srijeda i četvrtak: 8-14 sati te
subota: 9-13 sati.

Bilo bi nam osobito važno, ukoliko ste u mogućnosti, da nam knjige dostavite u što skorijem roku!

Hvala!

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na telefonski broj 434-196 ili mailom na: gradska@knjiznicaporec.hr!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content