“Sinovi, kćeri” čekaju porečke čitatelje

„Sinovi, kćeri“ Ivane Bodrožić najposuđivanija je knjiga u istarskim narodnim knjižnicama u protekloj godini i na BOOKtigi će laureatkinji, 8. rujna 2022. godine, biti dodijeljena nagrada – iščitani, pohabani roman s ispisanim dojmovima korisnika narodnih knjižnica Istarske županije.

Knjiga je u ožujku krenula na put do svojih čitatelja. Nakon Umaga, Buja, Novigrada, Buzeta, Pazina, Labina, Pule i Rovinja, roman se vratio u Poreč gdje će biti predan autorici. Korisnici Gradske knjižnice Poreč, kao i svi oni koji to nisu stigli učiniti u svojim gradovima, svoje dojmove u knjigu mogu upisati sve do 8. rujna, u matičnom odjelu, u radno vrijeme knjižnice.

Ivana Bodrožić svakom je liku dala pravo na svoj glas i svoju bol. Vaše riječi zapisane u romanu, zbijene među ispisanim sudbinama njezinih likova, vaš su glas i zasigurno će ostaviti traga u životu same autorice.

Dođite, „Sinovi, kćeri“ vas čekaju!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content