BOOKtižin i akcija za prvaše sve do 8. listopada!

BOOKtiga je iza nas, a interes građana za knjigama ne jenjava, stoga je Gradska knjižnica omogućila daljnje održavanje sajma, uz još velik broj doniranih knjiga, sve do 8. listopada 2022. U tom periodu, svim učenicima prvih razreda osnovnih i srednjih škola, Gradska knjižnica Poreč daruje besplatno godišnje članstvo! Učenici, koji se prvi put upisuju u knjižnicu, trebaju osim osobnog dokumenta predati ispunjenu i od strane roditelja/staratelja potpisanu pristupnicu za upis koja se može pronaći na mrežnoj stranici Knjižnice – https://www.knjiznicaporec.hr/wp-content/uploads/2019/02/PRISTUPNICA-ZA-UPIS-do-18.-g.-PDF.pdf
Pravo na besplatno članstvo može se ostvariti do 8. listopada 2022.

Podsjećamo, ponudu dijela rabljenih knjiga svi zainteresirani mogu pogledati i na webBOOKtižinu, koji je dostupan na stranicama Gradske knjižnice Poreč – https://www.knjiznicaporec.hr/web-booktizin/.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content