Tjedan istarskih knjižnica

Društvo bibliotekara Istre pokrenulo je 2019. godine projekt pod nazivom Tjedan istarskih knjižnica (TIK) kojim se teži promovirati i povezati knjižnice na području Istarske županije kroz aktivnosti objedinjene odabranom središnjom temom.

Četvrti Tjedan istarskih knjižnica održat će se od 19. do 23. rujna 2022. Ovogodišnja tema posvećena je znanosti, odnosno razlici između pseudoznanosti i znanosti, a održat će se pod sloganom Pravi rub znanosti.

Gradska knjižnica Poreč i Društvo bibliotekara Istre pozivaju vas na predavanje koje će održati Korado Korlević u utorak 20. rujna 2022. u 12 sati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč (OTKAZANO).

Za kraj tjedna, u petak 23. rujna, dodatan razlog za posjetiti Knjižnicu je akcija “Članarina na po”, koja omogućuje upis novim članovima te osobama kojima je istekla članarina po 50 % jeftinijoj cijeni. Akcija se odnosi na redovnu godišnju članarinu.

Dobrodošli!

Promotivni video ovogodišnjeg TIK-a, čiji je autor Vibor Juhas, možete vidjeti na sljedećoj poveznici:

https://dbi.hr/wp-content/uploads/2019/07/TIK_2022_FINAL.mp4?_=1

 

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content