Predavanje: “Zdravlje je temelj poslovnog uspjeha”

Gradska knjižnica Poreč priključuje se obilježavanju manifestacije Mjesec poduzetništva u organizaciji Grada Poreča-Parenzo predavanjem „Zdravlje je temelj poslovnog uspjeha“ Dalibora Petrinića.

Dalibor Petrinić je autor knjiga o zdravoj prehrani, koji se istraživanjem ljudskog tijela i ljudskih sposobnosti bavi zadnjih 18 godina. Na predavanju će ukazati na važnost disanja za zdravlje, energiju i kontrolu stresa, na jutarnje i večernje rutine za fokus, produktivnost i kvalitetan san, na važnost pravilne prehrane, dovoljnog kretanja i vježbi za smanjenje negativnog učinka dugotrajnog sjedenja. Pridružite nam se na ovom zajedničkom putovanju i otkrivanju kako kroz brigu o sebi poboljšati svoje poslovne uspjehe.

Ovim događanjem porečka knjižnica, uz brojne druge knjižnice diljem Hrvatske, obilježava Mjesec hrvatske knjige.

Predavanje će se održati u utorak 25. listopada u 19 sati u Gradskoj knjižnici Poreč.

Dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content