Radionica za djecu “Mali poduzetnik” u porečkoj knjižnici

Listopad je u Poreču, već četvrtu godinu zaredom, u znaku poduzetništva. Naime, Grad Poreč-Parenzo organizira manifestaciju “Mjesec poduzetništva” u cilju promicanja te važne gospodarske aktivnosti. Gradska knjižnica Poreč svojim se programom priključuje ovom hvalevrijednom projektu te je za naše najmlađe sugrađane pripremila interaktivnu radionicu „Mali poduzetnik!“, a namijenjena je djeci predškolskog i školskog uzrasta i njihovim roditeljima, koji žele naučiti kako promišljati na poduzetnički način od najranije dobi.

Radionica će se održati u petak 14. listopada s početkom u 17 sati, u okviru programa „Petkom u pet“, u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 4). Svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content