Kreativni dnevni boravak u porečkoj knjižnici

Gradska knjižnica Poreč poziva kreativce/ke i sve zaljubljenike/ce u umjetnost, rukotvorine i dizajn da nam se pridruže u kreativnom dnevnom boravku grada!
Naime, uskoro započinjemo s ciklusom u zimskom mozaiku radionica slikanja, šivanja, pletenja, crtanja, dekoriranja i sl., u kojem će kreativci/ke stvarati i izrađivati jedinstvene rukotvorine i ukrase u različitim tehnikama.

Prvi je to dio ciklusa razmjene znanja, iskustava i vještina koji i vi svojim sudjelovanjem možete tvoriti i tako postati dio vrijednog tima, mreže volontera/ki Gradske knjižnice Poreč, a sve to u sklopu volonterskog projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“. Radionice su namijenjene svim korisnicima/ama, bivšim, sadašnjim i budućim volonterima/kama, kako bi naša knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice.
Od 2009. godine, unutar ovoga projekta, u porečkoj je knjižnici održano više od 250 radionica, a od te iste godine statistike broje više od 3000 polaznika/ca. Gradska knjižnica Poreč prepoznala je kao važne partnere svoje građane koji znaju, ali i žele s drugim građanima razmijeniti znanja, vještine i afinitete.

Vjerujemo da ste i vi s nestrpljenjem čekali nova druženja u knjižnici, stoga vas pozivamo da nam se javite što prije kako bismo započeli sa stvaranjem novih malih remek djela.
Vaše prijave, s nazivom i opisom kreativne radionice koju biste voljeli održati, dostavite mailom na gradska@knjiznicaporec.hr ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content