Predstavljanje PoZiCe u Poreču!

Gradska knjižnica Poreč će u ponedjeljak, 14. studenog 2022. godine, u 13 sati predstaviti PoZiCu, zbirku literarnih i likovnih radova učenika prijateljskih gradova Poreča, Zaboka i Crikvenice.
Zbirka je nastala kao odabir najboljih literarnih i likovnih radova učenika u protekloj školskoj godini u školama Poreča, Zaboka i Crikvenice. PoZiCa već 26 godina uspješno odolijeva svim izazovima te ostaje trajni simbol prijateljstva tih triju gradova i jedinstveni primjer dobre suradnje koja otvara nove svjetonazore mladim literatima i autorima likovnih radova.

Naš program obogatit će pohvaljeni učenici na natječaju „Nagrada Laurus nobilis“ čiji su radovi, uz one nagrađene Katje Mihoković, Nine Vošten i Mirjam Trogrlić, uvršteni u zbirku, a to su: Nina Radetić, Maria Leni Defar, Naja Jugovac, Iskra Ivančić, Lucija Geržinić, Eva Leona Komšić, Sena Ahmetović, Neva Blažević i Nina Slišković.
Učenici čiji likovni radovi krase ovogodišnje izdanje PoZiCe su: Gabriel Momić, Chiara Mačinić, Tereza Čehić, Noa Stojnić, Natali Laković, Ella Vrzić, Tena Pavković, Mila Kovačević, Eva Palman i Adrian Deković.

Nakladnik ovogodišnje zbirke je Pučko otvoreno učilište Zabok.
Gradska knjižnica Poreč zahvaljuje svima koji s u se uključili u ovogodišnji natječaj Laurus nobilis.
Pridružite nam se i preuzmite svoj primjerak PoZiCe i zaronite zajedno s nama u tajanstveni svijet naše djece!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content