Kreativna radionica za odrasle: Kukičanjem do zvijezda

Kukičanje nas s nostalgijom odvodi u vrijeme kada se je znalo da je ono što napravimo vlastitim rukama neprocjenjivo i kada je izrada ručnih radova donosila užitak i zabavu. U okviru projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“, u adventskom programu, Gradska knjižnica Poreč organizira kreativnu radionicu za odrasle „Kukičanjem do zvijezda“. S volonterkom Melitom Horvat imate priliku osjetiti čar kukičanja i stvaranja božićnog ukrasa za bor, a pozivaju se svi zaljubljenici u ručni rad da u dobrom društvu uživaju u kukičanju do zvijezda.

Radionica će se održati u utorak 20. prosinca, s početkom u 16 sati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 4). Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do ponedjeljka, 19. prosinca u 12 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

Skip to content