Kreativna radionica za odrasle “Staklena bajka“

Gradska knjižnica Poreč nastavlja s radionicama iz kreativnog ciklusa „Dam-daš: volonteri u akciji“, u okviru adventskog programa u Knjižnici. U utorak, 13.prosinca u 16 sati, u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč održat će se kreativna radionica za odrasle “Staklena bajka“.

Decoupage tehnika jedna je od najpopularnijih tehnika ukrašavanja. I vi se možete, uz stručno vodstvo volonterke Alenke Lujanac Bodetić, okušati u ovoj tehnici i dekorirati bilo koji glatki stakleni predmet; čašu, vazu, teglicu, i od njih kreirati svoju maštovitu staklenu bajku.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do ponedjeljka, 12. prosinca u 12 sati.

Budite i vi dio naše kreativne priče!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content