Otkrij tajnu božićnu poruku!

Užurbanost zbog blagdanskih priprema, rastrganost, nervoza. Stolovi puni, lampice svijetle, mobiteli neprestano zvone. A onda, jedne blagdanske večeri, nebom se prolomi grom i nestane svjetla. Nema struje, ne radi pećnica, vani je mrak, baterija na mobitelu je prazna. I što nam ostaje? Možda francuska salata, kruh i pokoji kolačić. I obitelj. Zajedništvo.

U Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice započeo je adventski program za sve generacije. Za najmlađe ljubitelje lijepih priča osmišljena je edukativno-kreativna radionica „Tajna božićna poruka“ koja će zasigurno otvoriti dječja srca i potaknuti ih na promišljanje. Radionica će se održati u petak 9 . prosinca u 17 sati, a namijenjena je djeci od 6 do 10 godina. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content