“Putopriče: pozdrav iz Poreča”

Gradska knjižnica Poreč za sve ljubitelje putovanja otvara ciklus „Putopriče: pozdrav iz…“ koji ćete kreirati upravo vi, zaljubljenici u putovanja, putnici, avanturisti, istraživači… Ove putopriče za svoj cilj imaju promicanje kulturnih i civilizacijskih vrijednosti, promicanje kulturne, etničke, jezične i vjerske raznolikosti te stvaranje okvira za zajedničko razmjenjivanje iskustava s putovanja.

Čije su priče dobrodošle? Pozvani ste svi, slučajni ili namjerni putnici, svi vi koji želite ispričati svoje dojmove.

Kako se prijaviti? Pošaljite svoje podatke: ime i prezime, e-mail, telefon i kratki opis putovanja na: gradska@knjiznicaporec.hr, a možete doći i osobno do Knjižnice (Trg Marafor 3). Za sve upite možete se obratiti i knjižničarkama na broj telefona 434-196.

Kako predstaviti svoju putopriču? Sami birate na koji ćete način publici ispričati svoje putovanje; to može biti predavanje, multimedijalno predavanje, izložba, a za sve tehničke potrebe, pobrinut će se Knjižnica.
Pozivamo vas da budete kreatori putopriča u Gradskoj knjižnici Poreč jer, uvjereni smo, svako nas novo putovanje mijenja i oblikuje, a svaka nova ispričana putopriča zasigurno će nas obogatiti.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content