Radionica za djecu: “Petkom u pet pod staklenim zvonom”

Draga djeco,

pozivamo vas na novu radionicu iz ciklusa „Petkom u pet“ na kojoj ćemo otputovati u svijet ljubimaca, savršenih i onih manje savršenih, među kojima je i Barnabus, nesavršen i neuspješan projekt, zatočen u laboratoriju i skriven od pogleda ispod trgovine “Savršeni ljubimci” zajedno sa svojim nimalo običnim nesavršenim prijateljima. Barnabus nikad nije bio izvan svojeg sićušnog staklenog zvona. Međutim, on sanja o tome da će jednoga dana vidjeti svijet iznad zemlje kojemu će i on pripadati i u kojem će savršenstvo značiti biti vjeran sebi i svojim prijateljima.

Hoće li Barnabus uspjeti pobjeći iz laboratorija? Saznajmo zajedno u petak, 20. siječnja 2023. godine u 17 sati. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196. Radionica je namijenjena djeci starijoj od 5 godina.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content