“Ljutiš li se često?” – s novom pričom u knjižnici do rješenja problema

Nije lako kada nas obuzme ljutnja i kada ne možemo kontrolirati svoj bijes. Ponekad nam se čini da je najbolje plakati da bujica preplavi cijelu kuću. Ali, zajedno možemo naučiti kako ljutnju prepoznati i kako se s njom nositi.

Pozivamo vas da nam se pridružite ovoga petka na novoj radionici iz ciklusa „Petkom u pet“ na kojoj ćemo kroz zajedničko druženje i promišljanje uz priču, uz puno humora pronaći najbolja rješenja kako bismo doskočili tom vulkanu u nama koji tako lako eksplodira.

Radionica će se održati 3. ožujka 2023. godine u 17 sati u odjelu za djecu i mlade, a namijenjena je djeci od 3 do 7 godina. Zbog ograničenog broja mjesta, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Veselimo vam se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content