Raspored “Matematičkih čajanki” sa Sonjom u ožujku

“Matematičke čajanke” sa Sonjom nastavljaju se! Donosimo vam raspored za mjesec ožujak:

3. ožujka: 7. i 8. razred

10. ožujka: 5. i 6. razred

17. ožujka: 7. i 8. razred

24. ožujka: 5. i 6. razred

31. ožujka: 7. i 8. razred

Organiziranu pomoć pri učenju matematike vodi volonterka porečke knjižnice Sonja Rajko, učenica 3. razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Balote, dobitnica vrijednih državnih nagrada i priznanja na matematičkim natjecanjima. “Čajanka” je namijenjena učenicima/cama viših razreda osnovnih škola kojima je potrebna pomoć i podrška u rješavanju nejasnoća tijekom pisanja domaće zadaće, vježbanja ili same pripreme za ispit.
Broj mjesta ograničen je, a svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196. Radionice se održavaju petkom u 17 sati na 3. katu odjela za djecu i mlade. U slučaju da ste se prijavili na radionicu, a ne možete doći, molimo vas da o tome obavijestite Knjižnicu.

A do tada – vježbajte, računajte, trudite se, a ako ni tada ne ide, stavite pored zadatka upitnik, prijavite se na “Čajanku” i pitajte Sonju. U društvu je sve lakše.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content