“Dam-daš: Wing Chun s Markom Šorgom”

Kako nam projekt „Dam-daš: volonteri u akciji“ svake godine donosi nešto novo, tako vas sa zadovoljstvom pozivamo na ponešto drugačije ovogodišnje radionice – treninge, na kojima ćete se upoznati s južnokineskom borilačkom vještinom Wing Chun, koja je u mnogim europskim zemljama sinonim za samoobranu, a prema legendi, stara je od 300 do 400 godina.

Za sve vas u kojima Kung fu budi interes za nešto posebno i drugačije što želite probati, ovo je idealna prilika za početak i ulazak u svijet Wing Chuna u prijateljskoj i poticajnoj atmosferi.
Na prvom katu Odjela za djecu i mlade porečke knjižnice, već u utorak 21.ožujka 2023. godine čeka vas volonter Marko Šorgo. Marko svoju crnu instruktorsku majicu stječe 2021. godine, a sate treninga pohađa kod sifua Krunoslava Bagadura u Zagrebu te na ljetnim seminarima u Ninu od 2008. godine. Sifu Bagadur bio je učenik Leung Tinga osam godina, a podučavao ga je i Wong Shung Leung devet godina, koji je u Hong Kongu učio kod majstora Yip Mana.

Na treninzima mogu sudjelovati sve zainteresirane punoljetne osobe, žene i muškarci, a zbog ograničenog broja polaznika svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196, najkasnije do 20. ožujka u 19 sati. Treninzi će se održavati utorkom od 17 do 19 sati, a predviđena su četiri susreta.

Wing Chun treninzi izvrstan su način kojim možete, osim vještine samoobrane, postići veće samopouzdanje, povećati pokretljivost tijela, poboljšati kondiciju, naučiti se opustiti u stresnim situacijama te unaprijediti socijalne vještine.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content