“Pa-pa pelenama!”- nova radionica u knjižnici za najmlađe

Ima jedan dječak Pino, omiljeni junak iz malih i velikih slikovnica za bebe i onu malo stariju djecu, koji ih u pričama vodi kroz svoje svakodnevne aktivnosti i pomaže im u savladavanju brojnih izazova i prepreka. Na novoj radionici iz ciklusa „Petkom u pet“, Pino će svoje male prijatelje odvesti u novu avanturu nakon koje će pelenama zasigurno reći: „Pa-pa!“. A i mi malo stariji vrlo dobro znamo da to nije uvijek lako. Možda baš Pinova priča pomogne vašim mališanima da sa svojom tutom krenu na novo putovanje.

Radionica će se održati u petak, 24. ožujka 2023. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade, a namijenjena je upravo djeci koja se spremaju oprostiti se od pelena!

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do četvrtka u 19 sati na broj telefona 434-196.

Vidimo se! Pino vam se jako veseli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content