“Petkom u pet” putujemo po svijetu!

Draga djeco,

jeste li se ikada zapitali kako bi bilo živjeti u kući na drvetu sa šišmišima i pticama kao susjedima ili možda u igluu? Možete li sebe zamisliti da živite u dvorcu starom nekoliko stoljeća ili možda u kući pod zemljom?

Na novoj radionici iz ciklusa „Petkom u pet“ upoznat ćemo se s djecom koja žive u različitim krajevima svijeta. Tako je lako smetnuti s uma da ljudi žive drugačije diljem svijeta jer smo naviknuti na naš svakodnevni prostor i način života. Baš zato vas pozivamo na uzbudljivo putovanje svijetom na kojem ćemo otkrivati nova čuda iz udobnosti naše dječje knjižnice.

Budite i vi dio ove avanture! Pridružite nam se u petak, 31. ožujka u 17 sati i zakoračimo zajedno u domove djece diljem ove naše drage zemaljske kugle!

Radionica je namijenjena djeci od šeste godine života, a zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti do četvrtka u 19 sati na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content