Muči vas “brigitis”? – nova radionica za djecu

Draga djeco,

jeste li ikada čuli da netko od vaših prijatelja/ica ima brigitis i da se često opterećuje i osjeća tjeskobno? Možda i vas same muči i voljeli biste sa svojim vršnjacima podijeliti svoje misli? Na našem sljedećem druženju na radionici „Petkom u pet“ pridružit će nam se i nepoznata bića Brigaš i Trebaš, a zajedno s njima i Bezbrigaši i Igraši. Vjerujemo da će nam upravo ova ekipa barem malo pomoći razumjeti naše osjećaje.

Pridružite nam se i vi! Radionica će se održati 19. svibnja 2023. godine u 17 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, a namijenjena je djeci od šeste godine života. Svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196 najkasnije do petka u 12 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content