“Petkom u pet” na Franklinovoj rođendanskoj proslavi

Proslava rođendana jedan je od najvažnijih događaja za dijete. Ono se iznimno veseli i samoj organizaciji i pripremama koje započinju i nekoliko tjedana unaprijed, kako bi se rođendana uvijek rado sjećalo, i dijete, ali i njegovi prijatelji.
I Franklin je odbrojavao dane do svoga rođendana. Silno je želio upriličiti najbolju, najluđu i najveseliju rođendansku proslavu do sada. Sve svoje prijatelje pozvao je u zabavni park, ali budući da je zabavni park skup, roditelji su ga rastužili kada su mu priopćili da ne može povesti sve, već samo dva odabrana prijatelja.

Što je na kraju bilo, kako pobjediti tugu i razočaranje i što sve možemo učiniti uz malo mašte, naučit će nas Franklin, mali slavljenik, na našoj zabavi “Petkom u pet” koja će se održati 2. lipnja u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content