Projekcija filma “Mala sirena” – ulaz slobodan za male i velike

„Na istoj strani(ci)“, u projektu Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, koji je odobren u okviru europskog natječaja „Čitanjem do uključivog društva“ te se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, tijekom dvogodišnjeg razdoblja našla su se porečka djeca s poteškoćama u čitanju, mladi, korisnici Doma za starije i nemoćne, umirovljenici i starije osobe, osobe s invaliditetom i korisnici Centra za inkluziju i podršku u zajednici, kako bi se putem brojnih aktivnosti, kroz stotinjak radionica, književnih večeri i druženja u organizaciji porečke gradske knjižnice, čitanjem uključili u društvo i kulturna događanja.

„Knjiga na platnu“, jedna od aktivnosti usmjerenih prema djeci i mladima koja za cilj ima potaknuti ih na čitanje ekranizacijama poznatih književnih predložaka, bit će zaključena projekcijom filma „Mala sirena“, u sinkroniziranoj i originalnoj verziji, adaptaciji istoimenog Disneyevog animiranog klasika iz 1989. godine. Projekcija će se održati u petak, 30. lipnja, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč u 11 sati, a ulaz je slobodan.

Zaplovimo zajedno u spektakularnu dugoočekivanu morsku avanturu uz omiljenog lika iz Disneyeve priče i otvorimo na najbolji mogući način ljetni ciklus druženja s knjigama, igrama i filmovima!

Originalni naslov: The Little Mermaid
Država/Godina: USA/2023
Žanr: mjuzikl, obiteljski, fantazija
Glumci: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Noma Dumezweni
Redatelj: Rob Marshall

„Na istoj strani(ci)“, projekt Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, odobren je u okviru europskog natječaja „Čitanjem do uključivog društva“ te se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. Europske Unije iz europskog socijalnog fonda: 85 % sredstava osigurano je iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Gradske knjižnice Poreč i ni pod kojim uvjetima ne izražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Za više informacija o EU fondovima: https://www.strukturnifondovi.hr/

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content