“Neispričane priče” uz Dragana Gortana

U okviru europskog projekta „Na istoj strani(ci) – Čitanjem do uključivog društva“, u sklopu programa „Neispričane priče“, u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč gostovat će Dragan Gortan, pazinski pjesnik. Autor će predstaviti svoju novu zbirku pjesama „Pramjera ljubavi“.

Ovo je četvrta zbirka poezije kojom se Gortan vraća vječnom izvoru inspiracije – ljubavi, ali ovoga puta u prvom licu. „To je ona ljubav koja mijenja dragulje za trešnje, koja se skriva u jabuci na dnu poštanske torbe, po kojoj se iz šetnje vraća mokrih ramena…“. Ljubav je ono o čemu će naš gost pripovijedati korisnicima Doma te ih pisanom riječi odvesti na putovanje do tajnih simpatija i prvih ljubavi, ukradenih poljubaca i slatkih uspomena.

Književno druženje održat će se u utorak 25. srpnja 2023. godine u 11 sati u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč.

„Na istoj strani(ci)“, projekt Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, odobren je u okviru europskog natječaja „Čitanjem do uključivog društva“ te se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. Europske Unije iz europskog socijalnog fonda: 85 % sredstava osigurano je iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Gradske knjižnice Poreč i ni pod kojim uvjetima ne izražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Za više informacija o EU fondovima: https://www.strukturnifondovi.hr/

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content