Učimo od ribice Srebrice

Draga djeco,

pozivamo vas da nam se pridružite na novoj ljetnoj radionici iz ciklusa „Prije mora do Marafora“ na kojoj ćete upoznati Srebricu, ribu duginih boja, i njezine prijatelje s kojima se ona svakodnevno igra skrivača.

No što se u morskom svijetu dogodi kada ne bude baš sve onako kako je ribica zamislila, kada njezino skrovište odmah otkrije najmanja od svih riba? Umiju li ribice prihvatiti poraz ili i one znaju ono što i nas uvijek uče; da nije važno uvijek pobijediti, već je važno sudjelovati i uživati u igri sa svojim prijateljima.

Vidimo se u našem malom morskom kutku u petak, 14. srpnja 2023. godine u 11 sati, a zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content