„Dam-daš: volonteri u akciji-Kako znati i kako moći sebi pomoći“

Kako je i najavljeno iz porečke knjižnice, još početkom listopada, krenuo je 15. po redu ciklus projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“, u čijem će središtu tijekom narednih mjeseci biti predstavljanje brojnih znanja i vještina. Velik broj volontera iz ovoga hvalevrijednog projekta oplemenio je život zajednice kroz sve ove godine, a za kraj listopada zainteresiranim sugrađanima predavanje će održati dugogodišnja volonterka Gradske knjižnice Poreč, liječnica Slavica Ezgeta, konzultantica za mentalnu zaštitu djece i adolescenata, specijalistica obiteljske medicine te vrsna terapeutkinja.
„Kako znati i kako moći sebi pomoći“ tema je prvog druženja, a bit će održano u utorak 24. listopada u 18 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content