„Petkom u pet – Zavirimo u svijet zanimanja“

Draga djeco,
jeste li se ikada zapitali što odrasli rade po cijele dane dok ste vi u vrtićima i školama? Pozivamo vas da nam se pridružite na novoj radionici iz ciklusa „Petkom u pet“ na kojoj ćemo zaviriti u svijet zanimanja. Među brojnim poslovima s kojima ćemo se upoznati, od uslužnih djelatnosti, znanosti i umjetnosti do zdravstva, sporta i najrazličitijih zanata, zasigurno ćete prepoznati zanimanja svojih roditelja i ljudi s kojima se susrećete u svakodnevnom životu.

Ovom se radionicom Gradska knjižnica Poreč pridružuje obilježavanju šeste po redu porečke manifestacije „Mjesec poduzetništva“, u organizaciji Grada Poreča-Parenzo, a vjerujemo da ćete i vi među mnoštvom zanimljivih činjenica koje ćemo na njoj naučiti pronaći obilje inspiracije i maštati o poslovima kojima biste se mogli baviti kad odrastete! Možda baš vi budete novi mali veliki poduzetnici.

Radionica će se održati u petak, 13. listopada u 17 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade, a namijenjena je djeci mlađe školske dobi. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.
Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content