S Pepeljugom do zdravih zuba

Pepeljugine polusestre bile su toliko lijene da nisu prale ni vlastite zube! Njihovi su zubi prvo požutjeli… pa pozelenili… posmeđili a neki su čak i ispali.

Smallman, Steve: Nasmiješi se, Pepeljugo

Ovogodišnji „Mjesec hrvatske knjige“, koji obilježavamo od 15. listopada do 15. studenog, uz brojne aktivnosti, programe i druženja, u znaku je prevoditelja i održava se pod motom „Nek ti riječ ne bude strana(c)“. Koliko je lijepih, urnebesnih, zabavnih i dirljivih slikovnica napisano diljem svijeta, na brojnim jezicima. Prevoditelji/ce upravo su oni koji razbijaju sve granice i donose nam te brojne priče u naše živote, a vidjet ćemo to i na primjeru slikovnice koja nas čeka ovoga petka na polici knjižnice, a to je „Nasmiješi se, Pepeljugo“. Usput, podsjetit ćemo se zašto moramo njegovati svoje zube, jer na svim jezicima svijeta jasno je da ne želimo imati dah koji ima vonj smrdljivog sira.

Ovo je radionica za male i velike, za sve one koji vole slikovnice, strane i domaće, i za sve one koji vole prati zube, ali i one koji bi to rado izbjegli barem nekoliko puta na tjedan.

Radionica će se održati 20. listopada 2023. godine u 17 sati, a zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196 najkasnije do petka u 11 sati.

Vidimo se, svakako dođite nasmiješeni!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content