Putopriče u Gradskoj knjižnici Poreč: “Home Exchange” – što, kako, gdje?

Volite putovati? Razmišljate o nekom novom putovanju? Putovali biste, ali su vam novčana sredstva ograničena? A jeste li znali da postoji platforma za razmjenu smještaja “Home Exchange” putem koje je moguće značajno smanjiti troškove putovanja? Ova platforma zaljubljenicima u putovanja osigurava besplatan smještaj, a statistički podatci ukazuju da na smještaj otpada od 25 – 50% ukupnih troškova putovanja. Zvuči vam primamljivo?

Ukoliko želite saznati više o ovoj priči, unutar čije se platforme nudi 380 000 domova u 133 zemlje, a na kojoj se realizira zamjena domova svake dvije minute, možete navratiti do Gradske knjižnice Poreč koja provodi projekt “Putopriče”, namijenjen upravo zaljubljenicima u putovanja. Predavanje će za sve zainteresirane održati naš sugrađanin Jugo Jakovčić, a osvrnut će se na osobnu desetogodišnju praksu korištenja ove platforme, zahvaljujući kojoj je sa svojom obitelji do sada ostvario 30-ak zamjena u 15 zemalja na 4 kontinenta. Osim uštede na putovanjima, stekao je nezaboravna iskustva, dobio jedinstven uvid u život ljudi i lokalne zajednice te stekao prijateljstva od kojih neka traju i danas.

Predavanje će se održati na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), u četvrtak, 23. studenog 2023. godine u 18 sati.
Ulaz je slobodan!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content