Zašto nekad izmišljamo priče i neistine? – nova radionica za djecu “Petkom u pet”

Draga djeco,

zasigurno ste, barem malo, malo, nekome lagali. Sve je to normalno i dogodi nam se svima. Vjerujemo da ste i ponekad i izmislili neke priče i uvjerili sve oko sebe da su istinite. I to je normalno i svi smo to ponekad učinili, posebno kad smo bili mali kao vi. Ali, jeste li ikada razmišljali što će se dogoditi budete li to često radili? Kako se drugi ljudi oko vas osjećaju kad im lažete ili kad više ne znaju pričate li o stvarnosti ili o mašti?

Pozivamo vas na naše novo druženje „Petkom u pet“, a znate što vas čeka: puno razgovora, lijepa priča, škarice, ljepila i šareni papiri. Radionica će se održati 24. studenog u 17 sati, a namijenjena je djeci od četvrte godine života. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Dođite, zajedno ćemo kroz priču učiti zašto nije dobro lagati.
Veselimo vam se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content