Kreativna radionica izrade ukrasnog veza za odrasle: “Dugo u noć, u zimsku gluhu noć…”

U srijedu, 13. prosinca 2023. godine, u 17 sati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč održat će se nova u nizu adventskih kreativnih radionica izrade ukrasnog veza za odrasle: Dugo u noć, u zimsku gluhu noć…

Rikamivale su naše bake, babe i none, naše majke, ali i djevojke i djevojčice. Izrađivale su mala remek djela koja su ukrašavala domove. Uz stručno vodstvo volonterke Aliče Pištan, u blagdanskom ozračju, rikamivat ćemo uz kamin, a uz zajedničko druženje i dobro raspoloženje zasigurno ćete osjetiti pravi duh zimske čarolije.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do ponedjeljka, 11. prosinca u 12 sati.

Veselimo vam se!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content