Pridružite se avanturama sobice Dasher

Draga djeco,

znate li da nekoć davno saonice Djeda Mraza nisu vukli sobovi, nego jedan jedini konj. Zvao se Srebrenko. Djed je nosio manje darova nego danas, a kako je vrijeme prolazilo, popis dječjih želja je rastao i rastao, a sanjke su bile sve teže i teže. Djedica je znao da će prije ili poslije dobrom starom Srebrenku trebati pomoć. U uredu Djeda Mraza, u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, ovoga petka, 15. prosinca u 17 sati, pričat ćemo priču o jednoj obitelji sobova koja se neočekivano proslavila. A to se nikad ne bi dogodilo da nije bilo hrabre mlade sobice po imenu Dasher. Pridružite nam se i vi i dohvatite čaroliju koja je ušla i u naš grad.

Edukativno-kreativna radionica za djecu: “Avanture sobice Dasher” namijenjena je djeci od 6 do 10 godina, a zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content