Skrati listu božićnih želja!

Draga djeco!

Tiho, polako na prstima, pristiže nam blagdansko raspoloženje. Božić je radosno, veselo i užurbano doba godine, ali ponekad ti se može činiti da je svega previše. Toliko je toga za vidjeti, toliko toga za napraviti i toliko toga za poželjeti.

Skratiti listu božićnih želja nije nimalo lako, ali ovo je idealno doba godine da se prisjetiš kako ne dobiješ baš sve što želiš, ali ipak se veseliš.

Pozivamo vas da nam se pridružite u uredu Djeda Mraza, u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, u kojem će se za vrijeme trajanja adventporec.com programa odvijatii prava čarolija čitanja, maštanja, kreativnosti i druženja. Rdionica će se održati u petak 8. prosinca u 17 sati, a namijenjena je djeci od 4 do 10 godina.

Svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content