Putopriče: pozdrav iz Norveške

Putopriče su dragi nam susreti koji nas odvode u daleke krajeve i donose nam nova proživljena i korisna iskustva. A putevima bakalara, u potragu za Aurorom borealis, nedavno je otišla naša sugrađanka Sonja Kotur Lovreković, koja će nam i ispričati svoju priču o norveškom putovanju.

Sonja je rođena i odrasla u Danskoj, a putovanja su oblikovala njezin život. „Otkrivanjem novih mjesta i ljudi, otkrivam i samu sebe“, reći će ova zaljubljenica u putovanja, a od 2004. godine i vlasnica turističke agencije u Poreču.
Norveška obiluje brojnim prirodnim ljepotama, zapanjujućim fjordovima, gustim šumama, očaravajućim dolinama, visoravnima i plažama. Privlači putnike iz cijeloga svijeta, a vjerujemo da ćete i vi s našom gošćom rado krenuti na put u norvešku zimu i uživati u očaravajućem fenomenu polarne svjetlosti.

Putopriča će se održati u utorak, 6. veljače 2024. godine u 18 sati, u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3).

Ulaz je slobodan!
Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content