„Dam-daš: volonteri u akciji-Postavimo pitanja o zdravlju i bolesti“

Projekt Gradske knjižnice Poreč „Dam-daš: volonteri u akciji“, u čijem su središtu brojni volonteri/ke te njihova znanja i vještine, nastavlja se i u ožujku. Na redu je još jedno predavanje dugogodišnje volonterke porečke knjižnice, liječnice Slavice Ezgeta, konzultantice za mentalnu zaštitu djece i adolescenata, specijalistice obiteljske medicine te vrsne terapeutkinje.

Kako nam se svima kroz život događaju dobre i poticajne stvari, jednako tako proživljavamo i preživljavamo one tužne, različite bolesti i čudna stanja. Postavljamo brojna pitanja, strahujemo zbog nalaza i rezultata, proučavamo sve i strepimo zbog onoga sutra. Neumorno se pitamo možemo li što učiniti, kako si pomoći, što promijeniti, zbog čega je došlo do takvoga stanja.
Do nekih odgovora na ova brojna pitanja možete doći na zajedničkom druženju koje će se održati u utorak 19. ožujka u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade.
Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Gradska knjižnica Poreč
Trg Marafor 3
52440 Poreč
tel. 052434196
mob. 0914341961
www.knjiznicaporec.hr

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content