Radionica za djecu u porečkoj knjižnici – Budi svoj!

„Biti svoj, nešto je najljepše na svijetu!”

Draga djeco, ima jedna Olivija iz 4. d razreda koja jako dobro zna da je najvažnije na svijetu biti uvijek vjeran sebi. Ona zna da nam je podrška društva u kojem živimo jako važna i da smo najsretniji kad pronađemo svoje mjesto pod suncem. Olivija jednako tako zna da nije lako biti ni drugačiji od drugih i da treba puno hrabrosti da bismo odvažno slijedili svoj put.

Pozivamo vas da nam se pridružite na novoj radionici „Petkom u pet“ na kojoj ćemo zajedno progovoriti o važnosti poštivanja sebe i drugoga, u školi, na ulici, u parku ili na igralištu. Radionica će se održati 22. ožujka 2024. godine u 17 sati, na 1. katu Odjela za djecu i mlade, a namijenjena je djeci od 6 do 10 godina. Svoj dolazak potrebno je najaviti do petka u 12 sati.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content