“Body tehnikom” do psihofizičkog balansa

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na predstavljanje knjige Vitalnost-životna sila koja nas pokreće Ane-Marije Jagodić Rukavine, kineziologinje i inovatorice Body tehnike, jedinstvene, hrvatske metode vježbanja kojoj je cilj uspostavljanje psihofizičkog balansa.

Ana-Marija Jagodić Rukavina, magistrica je znanosti s dugogodišnjim iskustvom na kineziološkom području razvoja rekreativno-terapeutskih načina vježbanja koji utječu na razinu energije, raspoloženje, svijest i osobni razvoj onih koji prakticiraju Body tehniku. Četiri godine rada, istraživanja, promatranja i razgovora temelj su za nastanak ove knjige, a kroz inspirativne priče, živopisne opise, slike, ilustracije i video klipove, autorica oživljava koncept vitalnosti, pružajući uvid u snagu životne energije koju svi posjedujemo, ali često toga nismo svjesni.
Pozivamo vas da otkrijete tajnu vitalnosti koja nas vodi na put aktivnijeg životnog stila koji nam omogućuje mentalnu jasnoću i koncentraciju, samopouzdanje i samopoštovanje, a inspirativni načini vježbanja omogućuju nam uvid u slojevitost osobnog razvoja.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2024. godine u 19 sati u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3). Moderatorica susreta bit će Zdravka Škrinjar.

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content