“Čitajmo da ne oguglamo!” – Djeci Poreštine omogućen besplatan upis u porečku knjižnicu

Čitati znači razumijevati ono što je napisano, protumačiti to, shvatiti, kritički promišljati. Oguglati znači postati ravnodušan.

Grad Poreč i općine Vrsar, Sveti Lovreč, Vižinada, Višnjan, Kaštelir-Labinci, Tar-Vabriga i Funtana, koji su se s velikom podrškom odazvali pozivu Gradske knjižnice Poreč i prepoznali važnost čitanja, zajedno provode kampanju „Čita(j)mo da ne oguglamo!“, s ciljem da se omogući besplatna godišnja članarina za svu djecu do 15-e godine života na području cijele Poreštine.

Dragi roditelji i djeco, pozivamo vas da podržite ovu hvalevrijednu kampanju, učlanite se besplatno u Gradsku knjižnicu Poreč, iskoristite pravo na čitanje te uživate u brojnim uslugama koje Knjižnica pruža. I vjerujte, za svakoga postoji knjiga koja ga čeka, a kampanja „Čitajmo da ne oguglamo“ samo pomaže knjizi da do svakog djeteta pronađe put.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content