Aukcija knjiga 2024.

Nakon prošlogodišnjih, iznimno dobro prihvaćenih aukcija knjiga, Gradska knjižnica Poreč u suradnji s antikvarijatom Glavan iz Ljubljane te antikvarijatom Mali neboder iz Rijeke, pripremila je osmu po redu aukciju starih knjiga i tiskovina pod nazivom „Udomi knjigu“  na kojoj će se predstaviti vrijedne i zanimljive antikvarne knjige. U prošlosti je tradicionalna aukcija knjiga bila najdinamičniji oblik prodaje, a kako je danas knjiga prisutna u različitim formatima te lako dobavljiva, bit će iznimno zanimljivo prisjetiti se javnih nadmetanja na kojima kupac knjige postaje onaj koji ponudi najveći iznos.

Aukciju će voditi Rok Glavan, slovenski antikvar, voditelj Antikvarijata Glavan u Ljubljani i Tomo Vučinić, riječki antikvar, voditelj antikvarijata Mali neboder u Rijeci, a bit će održana u  subotu, 20. travnja 2024. godine u 12 sati u parku Matije Gupca.

Nakon aukcije, svi gostujući antikvari (Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Kopar i Beograd), bez kojih porečki sajam rabljenih knjiga ne bi bio isti, u kraćem će razgovoru predstaviti ukratko svoje antikvarijate te jednu od knjiga iz svoje bogate ponude. Prilika je to da ih poslušate i prošećete  knjižnom pričom u antikvarnim cokulama.

Katalog Aukcije Udomi knjigu 2024.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content