Autorica nagrađene knjige “Hladno srce”

Marilena Dužman piše romane o životu, situacijama i ljudima kojima smo okruženi. U njihovom je središtu uvijek ljubav, a s njome i strast i požuda, ali i životne neprilike, poslovni neuspjesi, prevare, obiteljski i prijateljski odnosi. Marilena Dužman svakim svojim novim romanom privlači pozornost svoje čitateljske publike.

„Gdje mi je psihijatrica?“, „Razgovori s ginekologom“, „Opsidijan“, „Slobodan pad“, „Mrtav, a gladan“, „Haker“, „Skriveno srce“, „Hladno srce“, „Momina knjiga recepata“ i „Nina“ romani su koje potpisuje ovogodišnja laureatkinja, po struci diplomirana ekonomistica, koja s obitelji živi u Ližnjanu. Romane piše od 2017. godine, a zbog korištenja čakavštine u pojedinim romanima Općina Ližnjan joj je 2021. godine uručila nagradu za osobite uspjehe i postignuća u književnoj umjetnosti te promociji Ližnjana i ližnjanskog govora u svojim književnim djelima.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content