BOOKtižin 2020.

BOOKtiga – međunarodni festival pročitanih knjiga, u organizaciji Gradske knjižnice Poreč, održat će se, po trinaesti put, od 1. do 3. listopada 2020. godine.

Festival započinje u četvrtak, 1. listopada u 10 sati otvaranjem BOOKtižina, sajma pročitanih knjiga u Gradskoj knjižnici Poreč, kada će svi ljubitelji pisane riječi moći kupiti knjige po simboličnoj cijeni. Prihodi od prodaje knjiga na sajmu BOOKtižin i ove će se godine usmjeriti na nove projekte porečke knjižnice koja ovim sajmom neumorno okuplja zaljubljenike u ovakav oblik popularizacije knjige i čitanja. Sva prikupljena novčana sredstva s prodajnog sajma knjižnica će utrošiti na novi koncept prostorne signalizacije u Odjelu za djecu i mlade, s ciljem da se najmlađim korisnicima omogući brže i učinkovitije snalaženje u knjižnici te pretraživanje knjižničnog fonda.

Sajam će biti otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati. Bogatu ponudu rabljenih knjiga upotpunit će i zanimljiva ponuda antikvarijata te programski dio Festivala kroz književna druženja s renomiranim imenima hrvatske kulturne scene.

Dobar je to razlog da nas posjetite, razgledate ponudu i odaberete naslove iz književnosti, romane na stranim jezicima, literaturu za djecu, stručnu građu, stripove, enciklopedije i rječnike te se informirate o svim događanjima koja slijede u danima dobrih knjiga.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content