Prodajni sajam BOOKtižin 2021.

BOOKtiga – međunarodni festival pročitanih knjiga, u organizaciji Gradske knjižnice Poreč, održat će se, po četrnaesti put, od 8. do 11. rujna 2021. godine u parku Matije Gupca.

Festival započinje u srijedu, 8. rujna, na Međunarodni dan pismenosti, u 10 sati otvaranjem BOOKtižina, sajma pročitanih knjiga, kada će svi ljubitelji pisane riječi moći kupiti knjige po simboličnoj cijeni. Prihodi od prodaje knjiga na sajmu BOOKtižin i ove će se godine usmjeriti na nove projekte porečke knjižnice, koja ovim sajmom neumorno okuplja zaljubljenike u ovakav oblik popularizacije knjige i čitanja. Sva prikupljena novčana sredstva s prodajnog sajma knjižnica će utrošiti na realizaciju novog izdanja iz serije slikovnica o Slovku Maraforku.

Sajam će biti otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati. Bogatu ponudu rabljenih knjiga upotpunit će i zanimljiva ponuda antikvarijata te programski dio Festivala kroz književna druženja s renomiranim imenima hrvatske kulturne scene.

Dobar je to razlog da nas posjetite, razgledate ponudu i odaberete naslove iz književnosti, romane na stranim jezicima, literaturu za djecu, stručnu građu, stripove, enciklopedije i rječnike te se informirate o svim događanjima koja slijede u danima dobrih knjiga.

Molimo sve posjetitelje da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i preporuka, da koriste maske i održavaju potreban razmak, a na prilazima parku bit će postavljena sredstva za dezinfekciju ruku. Budimo odgovorni!

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content